Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag är ett bolag som finns i Piteå. I Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Risberg, Börje Emanuel som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Stig Börje som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Gudrun Viola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorLRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag på telefon 0911-16955.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Accidenstryckeriet i Piteå Aktiebolag har 556067-9226 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.