Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam)

Norrbottens län

Information

556064-8528 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) finns i.

Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) har varit registrerat sedan 1957-05-29 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) så kan ni göra det på telefon genom 0911-211088 eller genom brev på följande adress:
Uddmansg. 8, 941 32, Piteå

Bolaget skall driva försäljning och reparationer av ur, guld och optik, ävensom idka, därmed föenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Nils Boströms Ur- Guld- Optik (Boströms Ur & Optik Synsam) och det är Boström, Nils Gunnar Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Erika Maria Therese som är född 1971 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,