Nordtool Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556063-2571 är organisationsnummer för verksamheten Nordtool Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordtool Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Nordtool Aktiebolag finns i.

Nordtool Aktiebolag har varit registrerat sedan 1956-07-02 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordtool Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Nordtool Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordtool Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vesterberg, Jan Folke -Vesterberg, Sune Sven-Olof Firman tecknas i förening av -Jonsson, Tord Gotthilf -Vesterberg, Björn Johan Folke

Vill ni komma i kontakt med Nordtool Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-67950 eller genom brev på följande adress:
Koloniv. 14, 943 33, Öjebyn

Bolaget skall tillverka och försälja kvalificerade mekaniska produkter för trä- och metallbearbetning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordtool Aktiebolag och det är Vesterberg, Jan Folke som är född 1946 och har titeln VD, Vesterberg, Jan Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Tord Gotthilf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Abrahamsson, Lars Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Vesterberg, Björn Johan Folke som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterberg, Sune Sven-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotVikman, Ture Esbjörn som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Skott, Bror Ivar Erling som är född 1948 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln RevisorElveros, Bo Åke Einar som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor