Red-In Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Red-In Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Red-In Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Red-In Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Red-In Aktiebolag har haft sedan 2005-08-01. Red-In Aktiebolag har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Red-In Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fåröv. 4, 941 65, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-17030.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Red-In Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Red-In Aktiebolag har idag 556058-3865 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Red-In Aktiebolag

Bolaget ska bedriva bedriva med konfektionsvaror, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Red-In Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Tord Aron som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Margot Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .