Piteå-Tidningen Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå-Tidningen Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Piteå-Tidningen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lilja, Matti Stig-Björn som är född 1962 och har titeln Extern VD, Granberg, Lars Valter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Majken Anna-Lena som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Eriksson, Lars Gustav Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sonja Agneta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Flinkfelt Jansson, Britta Ingegerd som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotGranqvist, Rune Karl Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Klockare, Astrid Eleonor som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Henry som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotSundkvist Jawad, Anna Karina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBerggren, Olof Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantCarlsson, Gustaf Torbjörn som är född 1958 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantLindberg, Alf Torsten som är född 1941 och har titeln SuppleantLindström, Maj-Britt Alice som är född 1943 och har titeln SuppleantLundgren, Annika Margareta som är född 1957 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEnstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantAnttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln HuvudansvarigrevisorVaktnäs, Lars Sune som är född 1930 och har titeln LekmannarevisorStålnacke, Sten Inge Reinhold som är född 1937 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Piteå-Tidningen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Piteå-Tidningen Aktiebolag på telefon 0911-64500.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utgiva den socialdemokratiska dagstidningen Piteå-Tidningen samt bedriva publicistisk och därmed förenlig verksamhet ävensom att äga och förvalta fast egendom och aktier.

Idag är Piteå-Tidningen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Piteå-Tidningen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Piteå-Tidningen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Piteå-Tidningen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Piteå-Tidningen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Granberg, Lars Valter i förening med -Lilja, Matti Stig-Björn Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Piteå-Tidningen Aktiebolag har 556012-8745 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.