BR:s Fotvård

Norrbottens län

Information

551025-XXXX är organisationsnummer för bolaget BR:s Fotvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BR:s Fotvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som BR:s Fotvård finns i.

BR:s Fotvård har varit registrerat sedan 1993-02-22 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BR:s Fotvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BR:s Fotvård är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för BR:s Fotvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med BR:s Fotvård så kan ni göra det på telefon genom 0911-200562 eller genom brev på följande adress:

Fotvårdsklinik samt därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BR:s Fotvård och det är Rosendahl, Berit Maria som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, Rosendahl, Sven Erik som är född och har titeln Prokurist,