MeD i Norrbotten

Norrbottens län

Information

MeD i Norrbotten hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där MeD i Norrbotten finns. I Piteå så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. MeD i Norrbotten tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. MeD i Norrbotten har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MeD i Norrbotten så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-67127.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

MeD i Norrbotten har idag 550624-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MeD i Norrbotten

Konsultverksamhet inom medicin, data, internet och IT såsom utvecklande av applikationer, framför allt register och databas för medicinsk tillämpning. Dessutom utveckling av hemsidor och fram- ställning av grafiska presentationer.

I MeD i Norrbotten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Hans Berne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .