skyddspoolen staffan thurén

Norrbottens län

Information

541212-XXXX är organisationsnummer för företaget skyddspoolen staffan thurén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som skyddspoolen staffan thurén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som skyddspoolen staffan thurén finns i.

skyddspoolen staffan thurén har varit registrerat sedan 1995-06-16 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för skyddspoolen staffan thurén så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

skyddspoolen staffan thurén är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för skyddspoolen staffan thurén är följande:

Vill ni komma i kontakt med skyddspoolen staffan thurén så kan ni göra det på telefon genom 0911-211596 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av larm och säkerhetsprodukter. Brandkonsultation samt utbildningar.

Det finns olika personer som har en koppling med skyddspoolen staffan thurén och det är Turén, Jan Staffan Teodor som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,