NORDREKLAM I LULEÅ

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och NORDREKLAM I LULEÅ är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och NORDREKLAM I LULEÅ är ett av dem. Statusen för NORDREKLAM I LULEÅ är att Bolaget är aktivt.

NORDREKLAM I LULEÅ är ett Enskild firma och skapades 1993-03-19. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som NORDREKLAM I LULEÅ ska trivas.

NORDREKLAM I LULEÅ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av alla typer av ut- och invändiga skyltar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NORDREKLAM I LULEÅ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är NORDREKLAM I LULEÅ och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med NORDREKLAM I LULEÅ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0920-54200.

.

De som är på något sätt har med NORDREKLAM I LULEÅ är Svanberg, Bernt Christer som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NORDREKLAM I LULEÅ har 530921-XXXX som sitt organisationsnummer.