Bondön Skärgård

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Bondön Skärgård är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bondön Skärgård är ett av dem. Statusen för Bondön Skärgård är att Bolaget är aktivt.

Bondön Skärgård är ett Enskild firma och skapades 2007-04-13. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bondön Skärgård ska trivas.

Bondön Skärgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Persontransporter, godstransporter i skärgården. Bärgnings- och bogseruppdrag Sjömätning, farledsunderhåll. Fotoverksamhet samt utbildning praktik i navigation

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bondön Skärgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Bondön Skärgård och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Bondön Skärgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-246161.

.

De som är på något sätt har med Bondön Skärgård är Olsson, Sten Jan Tomas som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bondön Skärgård har 530102-XXXX som sitt organisationsnummer.