Compro Konsult

Norrbottens län

Information

Compro Konsult hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Compro Konsult finns. I Piteå så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Compro Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Compro Konsult har haft sedan 2006-02-23. Compro Konsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Compro Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-30622.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Compro Konsult har idag 520505-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Compro Konsult

Konsultverksamhet inom teknik, såsom tekniska' ekonomiska utredningar och projektledning inom områdena gruv, stål, metall, skog och trä samt verksamhetsutveckling.

I Compro Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rånman, Mats Karl-Eric som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .