Event & Design Limited, UK, Filial

Norrbottens län

Information

Event & Design Limited, UK, Filial är ett bolag som finns i Piteå. I Event & Design Limited, UK, Filial finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidström, Lars Robert som är född 1961 och har titeln VD, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Event & Design Limited, UK, Filial så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Event & Design Limited, UK, Filial på telefon 0911-490988.

Tillhandahållande och försäljning av ljud, ljus, bild, scen- teknik, utbildning och projektledning inom butik, teater, mässor och konserter.

Idag är Event & Design Limited, UK, Filial av bolagstypen Filial.

Event & Design Limited, UK, Filial är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Event & Design Limited, UK, Filial innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-08-21 och Event & Design Limited, UK, Filial är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-06-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Event & Design Limited, UK, Filial så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Event & Design Limited, UK, Filial har 516404-1179 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.