Holmströms Bygg Mark & Anläggning

Norrbottens län

Information

510323-XXXX är organisationsnummer för bolaget Holmströms Bygg Mark & Anläggning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmströms Bygg Mark & Anläggning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Holmströms Bygg Mark & Anläggning finns i.

Holmströms Bygg Mark & Anläggning har varit registrerat sedan 1989-10-09 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmströms Bygg Mark & Anläggning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Holmströms Bygg Mark & Anläggning är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Holmströms Bygg Mark & Anläggning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmströms Bygg Mark & Anläggning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbete, mark och anläggningsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmströms Bygg Mark & Anläggning och det är Holmström, Stefan Elias som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,