Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult. Det finns flera företag som liknar Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1992-07-24 så har Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult så kan ni göra det på 0911-66928.

Trädgårdsplanering, plantering, skogsvård och underhållsarbeten på fastigheter samt ordna trivselarrangemang.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Boström, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Boströms Skog-, Trädgård- och Villakonsult har 501209-XXXX som sitt organisationsnummer.