Traktorschakt, Jan Nilsson

Norrbottens län

Information

491013-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Traktorschakt, Jan Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Traktorschakt, Jan Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Traktorschakt, Jan Nilsson finns i.

Traktorschakt, Jan Nilsson har varit registrerat sedan 1990-02-05 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Traktorschakt, Jan Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Traktorschakt, Jan Nilsson är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Traktorschakt, Jan Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Traktorschakt, Jan Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0911-246120 eller genom brev på följande adress:

Traktorarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Traktorschakt, Jan Nilsson och det är Nilsson, Jan Allan som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,