Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster

Norrbottens län

Information

Konsult, tekniska tjänster inom bygg och entreprenad omnrådet. Programmering av styrsystem. Elarbeten inom bygg och entreprenad området samt till enskilda (privat personer). Projektledning inom styr & regler branschen. Ombyggningar, uppgradering av befintliga styr anläggningar material byten, programmering mm. Fastighetsägare behjälplig vid restaureringar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Piteå så är Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-11-15 så skapades Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster och verksamheten är har F-skattsedel Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster har haft det sedan 2000-11-21.

Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

490708-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster och det finns många verksamheter som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stig Pekkari Ingenjörstekniska Tjänster är Pekkari, Stig Lennart som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .