HI-TECH Hiss & Automatic

Norrbottens län

Information

490308-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HI-TECH Hiss & Automatic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HI-TECH Hiss & Automatic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som HI-TECH Hiss & Automatic finns i.

HI-TECH Hiss & Automatic har varit registrerat sedan 1994-10-12 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HI-TECH Hiss & Automatic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

HI-TECH Hiss & Automatic är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för HI-TECH Hiss & Automatic är följande:

Vill ni komma i kontakt med HI-TECH Hiss & Automatic så kan ni göra det på telefon genom 0911-37401 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av hissar, dörröppnare, bostadsan- passningar, konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HI-TECH Hiss & Automatic och det är Johansson, Sven Benny som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,