Arne Björklund

Norrbottens län

Information

490220-XXXX är organisationsnummer för bolaget Arne Björklund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arne Björklund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Arne Björklund finns i.

Arne Björklund har varit registrerat sedan 1980-08-21 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arne Björklund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Arne Björklund är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Arne Björklund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arne Björklund så kan ni göra det på telefon genom 0911-208032 eller genom brev på följande adress:

Traktorrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Arne Björklund och det är Björklund, John Arne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,