ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund

Norrbottens län

Information

490131-XXXX är organisationsnummer för bolaget ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund finns i.

ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund har varit registrerat sedan 1978-12-04 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund är följande:

Vill ni komma i kontakt med ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund så kan ni göra det på telefon genom 0911-33173 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av garageportar.

Det finns olika personer som har en koppling med ESSVE-Snickerier, Stefan Viklund och det är Viklund, Tage Stefan som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,