Rolles Maskin

Norrbottens län

Information

481205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rolles Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolles Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Rolles Maskin finns i.

Rolles Maskin har varit registrerat sedan 2007-09-07 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolles Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Rolles Maskin är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Rolles Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rolles Maskin så kan ni göra det på telefon genom 070-3350615 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av bilverkstadsutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolles Maskin och det är Nilsson, Karl Roland som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,