Gun's Hemförsäljning

Norrbottens län

Information

480401-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gun's Hemförsäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gun's Hemförsäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Gun's Hemförsäljning finns i.

Gun's Hemförsäljning har varit registrerat sedan 1982-02-22 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gun's Hemförsäljning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Gun's Hemförsäljning är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Gun's Hemförsäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gun's Hemförsäljning så kan ni göra det på telefon genom 0911-249130 eller genom brev på följande adress:

Handel med hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Gun's Hemförsäljning och det är Sundström, Gun Frideborg som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,