BAP - Konsult

Norrbottens län

Information

480202-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BAP - Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BAP - Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som BAP - Konsult finns i.

BAP - Konsult har varit registrerat sedan 2000-08-08 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för BAP - Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

BAP - Konsult är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för BAP - Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med BAP - Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0911-13305 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende bostadsanpassning för handikappade och funktionshindrade.

Det finns olika personer som har en koppling med BAP - Konsult och det är Alm, Gun Sofia som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,