Kjell I Trading

Norrbottens län

Information

Maskinhandel med maskiner av olika fabrikat som skogsmaskiner, lantbrukmaskiner, entreprenadmaskiner och till dem förekommande tillbehör. Agentur oljor och smörjmedel. Konsultverksamhet. Säljuppdrag och värdering av maskiner och tillbehör såsom lantbruksmaskiner, skogsmaskiner, grävmaskiner, hjullastare, höglyftare samt tillbehör och utrustningar till dessa maskiner. Internethandel, varor och artiklar inom hem, hälsa och skönhet, såsom rengöringsmedel, tvättmedel, utrustning för hemmet, kosttillskott, personlig hygien. Köpa och sälja maskiner och utrustningar via internet såsom lantbruksmaskiner, skogsmaskiner, grävmaskiner, hjullastare, höglyftare samt tillbehör och utrustningar till dessa. Tillverkning och försäljning av träprodukter,ex, stugor, bastu, bodar samt virkesförsäljning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjell I Trading vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Piteå så är Kjell I Trading en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2006-11-03 så skapades Kjell I Trading och verksamheten är har F-skattsedel Kjell I Trading har haft det sedan 2006-08-17.

Kjell I Trading är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-17

461025-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Kjell I Trading och det finns många verksamheter som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kjell I Trading så går det att nå dem via telefon på 0911-65753 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjell I Trading är Ölund, Kjell Ivan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .