Hortlax Blomsterhandel

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Hortlax Blomsterhandel är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Hortlax Blomsterhandel är ett av dem. Statusen för Hortlax Blomsterhandel är att Bolaget är aktivt.

Hortlax Blomsterhandel är ett Enskild firma och skapades 1976-11-15. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Hortlax Blomsterhandel ska trivas.

Hortlax Blomsterhandel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Blommor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hortlax Blomsterhandel är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Hortlax Blomsterhandel och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Hortlax Blomsterhandel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-30718.

.

De som är på något sätt har med Hortlax Blomsterhandel är Jonsson, Svea Margareta, f.Öqvist som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hortlax Blomsterhandel har 460411-XXXX som sitt organisationsnummer.