Lennarts Teknik och Service

Norrbottens län

Information

460401-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lennarts Teknik och Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennarts Teknik och Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Lennarts Teknik och Service finns i.

Lennarts Teknik och Service har varit registrerat sedan 1986-02-17 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennarts Teknik och Service så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lennarts Teknik och Service är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Lennarts Teknik och Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lennarts Teknik och Service så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Rep av radio, TV, elektronik, data, hushållsmaskiner, video, stereo, elektriska handverktyg och bilar jämte försäljning av div maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennarts Teknik och Service och det är Larsson, Hans Lennart som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,