Peruddens Nöje

Norrbottens län

Information

450529-XXXX är organisationsnummer för bolaget Peruddens Nöje. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peruddens Nöje är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Peruddens Nöje finns i.

Peruddens Nöje har varit registrerat sedan 1988-10-26 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peruddens Nöje så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Peruddens Nöje är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Peruddens Nöje är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peruddens Nöje så kan ni göra det på telefon genom 0911-240081 eller genom brev på följande adress:

Danstillställningar, servering och kiosk.

Det finns olika personer som har en koppling med Peruddens Nöje och det är Skarin Lundström, Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,