Nya GEA:s Bilverkstad

Norrbottens län

Information

450324-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nya GEA:s Bilverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya GEA:s Bilverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Nya GEA:s Bilverkstad finns i.

Nya GEA:s Bilverkstad har varit registrerat sedan 1997-07-15 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya GEA:s Bilverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Nya GEA:s Bilverkstad är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Nya GEA:s Bilverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nya GEA:s Bilverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0911-12129 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad med försäljning av reservdelar och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya GEA:s Bilverkstad och det är Morén, Leif Tommy som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,