Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi

Norrbottens län

Information

441119-XXXX är organisationsnummer för företaget Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi finns i.

Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi har varit registrerat sedan 1983-08-25 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi så kan ni göra det på telefon genom 070-6077306 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hortlax Byggmonteringar, Bertil Pakisjärvi och det är Pakisjärvi, Aarne Bertil som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,