RELTEC

Norrbottens län

Information

441101-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RELTEC. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RELTEC är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som RELTEC finns i.

RELTEC har varit registrerat sedan 1996-04-24 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RELTEC så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

RELTEC är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för RELTEC är följande:

Vill ni komma i kontakt med RELTEC så kan ni göra det på telefon genom 0157-12828 eller genom brev på följande adress:

Föreläsningar och studiedagar för företag och offentliga förvaltningar vid kurser, konferenser och personalträffar. Lärare L-M-H-G, elever och föräldrar. Politiska och ideella föreningar. Komvux, högskolor, folkhögskolor och andra utbildningsenheter. Pedagogiskt utvecklingsarbete. Rådgivning och konsultation vid uppläggning av utbildningar och kurser. Mentorskap. Rådgivning vid konfliktlösning mobbning.

Det finns olika personer som har en koppling med RELTEC och det är Ölund, Berit Elisabet som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,