Ebons Fotvård

Norrbottens län

Information

430623-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ebons Fotvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ebons Fotvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Ebons Fotvård finns i.

Ebons Fotvård har varit registrerat sedan 1989-12-08 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ebons Fotvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ebons Fotvård är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Ebons Fotvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ebons Fotvård så kan ni göra det på telefon genom 0911-14731 eller genom brev på följande adress:

Fot- och hudvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Ebons Fotvård och det är Larsson, Ebon Elisabet som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,