LEGUESP

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter LEGUESP. Det finns flera verksamheter som liknar LEGUESP i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LEGUESP är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-06-08 så har LEGUESP varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LEGUESP och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med LEGUESP så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LEGUESP så kan ni göra det på .

Skrivtjänster, datakonsultation inom mjukvara, försäljning av dataprogram samt kontorsvaror såsom papper, förbrukningsmaterial såsom disketter, färgpatroner och datorer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Espling, Elis Lennart som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Espling, Gun Birgitta som är född 1949 och har titeln Prokurist, .

.

LEGUESP har 430519-XXXX som sitt organisationsnummer.