samwork resurs

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och samwork resurs är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och samwork resurs är ett av dem. Statusen för samwork resurs är att Bolaget är aktivt.

samwork resurs är ett Enskild firma och skapades 2001-04-17. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som samwork resurs ska trivas.

samwork resurs är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom området rekrytering, bemanning och projektledning. kommer även att fungera som rådgivare och kontaktperson inom offentlig och privat verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att samwork resurs är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är samwork resurs och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med samwork resurs så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-14481.

.

De som är på något sätt har med samwork resurs är Grönlund, Hans Olov Bertil som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

samwork resurs har 411019-XXXX som sitt organisationsnummer.