Cedera Handel

Norrbottens län

Information

410923-XXXX är organisationsnummer för bolaget Cedera Handel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cedera Handel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Cedera Handel finns i.

Cedera Handel har varit registrerat sedan 1997-05-29 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cedera Handel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Cedera Handel är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Cedera Handel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cedera Handel så kan ni göra det på telefon genom 0911-30835 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av rengöringsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Cedera Handel och det är Cederlund, Bengt Åke som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,