Myrlund. pol. komm

Norrbottens län

Information

400725-XXXX är organisationsnummer för företaget Myrlund. pol. komm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Myrlund. pol. komm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Myrlund. pol. komm finns i.

Myrlund. pol. komm har varit registrerat sedan 1998-08-04 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Myrlund. pol. komm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Myrlund. pol. komm är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Myrlund. pol. komm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Myrlund. pol. komm så kan ni göra det på telefon genom 0911-241445 eller genom brev på följande adress:

Utredningar, föreläsningar om politik och skolfrågor, artiklar och kommentarer i politiska frågor, bokproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Myrlund. pol. komm och det är Myrlund, Erik Håkan som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,