Torbjörn Sandberg Spritprodukter

Norrbottens län

Information

390707-XXXX är organisationsnummer för företaget Torbjörn Sandberg Spritprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torbjörn Sandberg Spritprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Torbjörn Sandberg Spritprodukter finns i.

Torbjörn Sandberg Spritprodukter har varit registrerat sedan 1985-08-15 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torbjörn Sandberg Spritprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Torbjörn Sandberg Spritprodukter är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Torbjörn Sandberg Spritprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torbjörn Sandberg Spritprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0911-71113 eller genom brev på följande adress:

Distribution av t-produkter o dyl.

Det finns olika personer som har en koppling med Torbjörn Sandberg Spritprodukter och det är Sandberg, Karl Henrik Torbjörn som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,