Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg är ett av dem. Statusen för Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg är att Bolaget är aktivt.

Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg är ett Enskild firma och skapades 1977-06-03. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilreparationer m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-10210.

.

De som är på något sätt har med Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg är Lundberg, Fritz Roland som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lundbergs Bil-& Motor, Roland Lundberg har 341111-XXXX som sitt organisationsnummer.