Kyrkfröjd

Norrbottens län

Information

Tillverkning av kyrkliga textilier och ikoner. Föreläsningsverksamhet om kyrkliga ämnen. Konsultuppdrag gällande rådgivning om utformning av kyrkliga textilier. Kursdagar om symbolspråk, liturgi, kyrkokunskap och trosmöten. Reseledare för temaresor där kyrkobesök och studium av symbolspråk i byggnader och utsmyckning ingår. Verksamheten ryms inom teologiska ämnen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kyrkfröjd vars bolagstyp är Enskild firma.

I Piteå så är Kyrkfröjd ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1997-01-24 så skapades Kyrkfröjd och bolaget är har F-skattsedel Kyrkfröjd har haft det sedan 1998-01-01.

Kyrkfröjd är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

340406-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Kyrkfröjd och det finns många bolag som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kyrkfröjd så går det att nå dem via telefon på 0911-71065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kyrkfröjd är Norén, Anna Greta som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .