Allan Öhmans Åkeri

Norrbottens län

Information

330709-XXXX är organisationsnummer för bolaget Allan Öhmans Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allan Öhmans Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Allan Öhmans Åkeri finns i.

Allan Öhmans Åkeri har varit registrerat sedan 1977-02-04 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allan Öhmans Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Allan Öhmans Åkeri är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Allan Öhmans Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allan Öhmans Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0911-241254 eller genom brev på följande adress:

Åkeri, traktor och lastbil.

Det finns olika personer som har en koppling med Allan Öhmans Åkeri och det är Öman, John Allan som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,