Hortlax affärs service

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Hortlax affärs service. Det finns flera verksamheter som liknar Hortlax affärs service i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hortlax affärs service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1997-02-20 så har Hortlax affärs service varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hortlax affärs service och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Hortlax affärs service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hortlax affärs service så kan ni göra det på 070-6054813.

Montering av datamärkningssystem innebärande kabeldragning och igångkörning och reparation av maskiner, kundvagnar och inventarier.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Bert Villy som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hortlax affärs service har 320413-XXXX som sitt organisationsnummer.