Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag är en verksamhet som finns i Piteå. I Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backman, Nils Anders Chaminda som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Karimi, Arash som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Olsson, David Johannes som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag på telefon 073-0575691.

bedriva arrangemang och evenemang främst inom nöjesbranschen ävensom artistförmedling-agentur för artister genom reklam-marknadsföring (PR).

Idag är Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen två i förening.

Mikael Anders Arash David Productions Handelsbolag har 969725-1883 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.