Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

969724-1371 är organisationsnummer för företaget Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Piteå som är den kommunen som Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag finns i.

Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-01-22 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5566463 eller genom brev på följande adress:
Hammarv. 29, 943 36, Öjebyn

Lösulls isolering. Markentrepenad. Uthyrning av personal.

Det finns olika personer som har en koppling med Piteå Teknik & Entreprenad Kommanditbolag och det är Lundström, John Peter som är född 1966 och har titeln Komplementär, Lundström, Lars Robert som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,