bITe-Me Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969722-4815 är organisationsnummer för bolaget bITe-Me Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som bITe-Me Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som bITe-Me Handelsbolag finns i.

bITe-Me Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-27 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för bITe-Me Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

bITe-Me Handelsbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för bITe-Me Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med bITe-Me Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3695296 eller genom brev på följande adress:
Axv. 8, 944 31, Hortlax

Verksamheten kommer att bestå av mjuk- och hårdvarubaserade lösningar för privatpersoner och företag samt detaljhandel via internet främst inom datorbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med bITe-Me Handelsbolag och det är Olsson, Rolf Dennis som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Sjödin, Hans Sebastian som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Sjödin, Åke Jonatan som är född 1981 och har titeln Bolagsman,