Munksunds Rep o Svets Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969716-0209 är organisationsnummer för verksamheten Munksunds Rep o Svets Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Munksunds Rep o Svets Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som Munksunds Rep o Svets Handelsbolag finns i.

Munksunds Rep o Svets Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-01-02 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Munksunds Rep o Svets Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Munksunds Rep o Svets Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Munksunds Rep o Svets Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Munksunds Rep o Svets Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Torsg. 5, 941 39, Piteå

Svets och reparation. Reparation av bilar, motorcyklar, skotrar, mopeder, gräsklippare, trimmers, röjsågar, motorsågar, snöslungor samt elverktyg. Försäljning av oljor, spolarvätska, glykol, färg, svetsmaterial, däck, fälgar, handverktyg, elverktyg samt reservdelar till motorfordon. Uthyrning av lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Munksunds Rep o Svets Handelsbolag och det är Boström, Hans Mikael som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Lundholm, Ulf Lennart som är född 1958 och har titeln Bolagsman,