Badant resurs & hälsa Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Badant resurs & hälsa Handelsbolag är en verksamhet som finns i Piteå. I Badant resurs & hälsa Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Röckner, Pär Maurus som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Badant resurs & hälsa Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Badant resurs & hälsa Handelsbolag på telefon 0911-63700.

Konsultverksamhet rörande beteendevetenskap och hälsa, utredningar, utredningar, utbildningar, stödsamtal och rehabilitering i psykosociala frågor. Hälsoundersökningar, arbetsmiljöundersökningar, hälsocoachning.

Idag är Badant resurs & hälsa Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Badant resurs & hälsa Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Badant resurs & hälsa Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Badant resurs & hälsa Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Badant resurs & hälsa Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Badant resurs & hälsa Handelsbolag har 969712-5079 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.