Stall Piraya Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Piteå och Stall Piraya Kommanditbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Piraya Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Stall Piraya Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Piraya Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-06-20. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Piraya Kommanditbolag ska trivas.

Stall Piraya Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tävlingsverksamhet med travhästar samt avel inom svensk travsport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Piraya Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Stall Piraya Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Stall Piraya Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 090-141225.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Stall Piraya Kommanditbolag är Norrlands Marknadsideer Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Harvest Moon Stables AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, K-G Ek:s Test & Fastighets Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Skatte- och Ekonomiföretagen Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Stall Piraya Kommanditbolag har 969711-4719 som sitt organisationsnummer.