Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

969709-6247 är organisationsnummer för företaget Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Piteå som är den kommunen som Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag finns i.

Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-04-05 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-13921 eller genom brev på följande adress:
Trumpetg. 1, 943 33, Öjebyn

Hårfrisering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Öjebyns Hårstudio Kommanditbolag och det är Johansson, Bo Erik André som är född 1981 och har titeln Komplementär, KEFA Företagstjänst Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,