Stall FG Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Stall FG Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Stall FG Handelsbolag finns. I Piteå så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall FG Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Stall FG Handelsbolag har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall FG Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prylv. 2, 943 36, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-230330.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Stall FG Handelsbolag har idag 969702-6749 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Nordwall, Ulf Christian är den som för stunden ansvarar för Stall FG Handelsbolag

Travverksamhet

I Stall FG Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boman, Karl Lennart som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Företagsgruppen Piteå AB som är född och har titeln Bolagsman, Nordvall, Ulf Mikael som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Nordwall, Ulf Christian som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Olovsson, Jan Christer som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Runo som är född 1951 och har titeln Bolagsman.