TISTEL växter & interiör Handelsbolag

Norrbottens län

Information

TISTEL växter & interiör Handelsbolag är en verksamhet som finns i Piteå. I TISTEL växter & interiör Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Ann Pernilla som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Alf Mattias som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med TISTEL växter & interiör Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TISTEL växter & interiör Handelsbolag på telefon 0911-200744.

Blom och inredningsbutik.

Idag är TISTEL växter & interiör Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

TISTEL växter & interiör Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TISTEL växter & interiör Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-27 och TISTEL växter & interiör Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TISTEL växter & interiör Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

TISTEL växter & interiör Handelsbolag har 969697-0749 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.