Rehab Resurs Piteå Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Piteå och Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-06-24. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Rehab Resurs Piteå Handelsbolag ska trivas.

Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning inom medicinsk vetenskap. Utredningsverksamhet inom medicinskt område. Medicinsk behandling, rehabilitering och aktivering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30.

Idag är Rehab Resurs Piteå Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Rehab Resurs Piteå Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-10558.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rehab Resurs Piteå Handelsbolag är Michaelson, Berit Magdalena som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Michaelson, Peter Olof som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Rehab Resurs Piteå Handelsbolag har 969694-7119 som sitt organisationsnummer.