Vårdvision Nord Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Vårdvision Nord Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Vårdvision Nord Handelsbolag finns. I Piteå så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vårdvision Nord Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Vårdvision Nord Handelsbolag har haft sedan 2002-11-21. Vårdvision Nord Handelsbolag har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vårdvision Nord Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Raningsv. 6 B, 944 73, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-31088.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Vårdvision Nord Handelsbolag har idag 969688-9014 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Vårdvision Nord Handelsbolag

Tjänster, utbildning och försäljning av produkter inom hälso- och sjukvård, friskvård och ergonomi.

I Vårdvision Nord Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungkvist, Dan Erik som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Nord Ljungkvist, Helena som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .